Home /

Kingpolis

Fietsverzekering van Kingpolis

Bij OREL Fietsspeciaalzaak is het ook mogelijk om uw waardevolle fiets te laten verzekeren via Kingpolis. Met de best geteste fietsverzekering van Kingpolis is uw fiets altijd goed verzekerd tegen diefstal en beschadigingen.

Vijf keer op rij de best geteste fietsverzekering!

 In 2021 is de doorlopende e-bike verzekering van Kingpolis wederom uitgeroepen door de consumentenbond tot ‘Beste uit de test’!
De Consumentenbond stelt in 2019 dat de e-bike verzekering van Kingpolis de Beste koop is én Beste uit de test. Voor stadsfietsen kwam de doorlopende fietsverzekering ook weer als Beste uit de test.

De Consumentenbond ziet het als pluspunt dat Kingpolis bij diefstal of een total loss van de fiets tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoedt. De eerste 3 jaar vergoeden wij zelfs, tot 4% per jaar, een eventuele prijsstijging van de fiets. Een ander pluspunt is dat bij onze Casco Compleet-dekking (diefstal en beschadiging) standaard een ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand én Europese* pechhulp zit.

Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Van stadsfietsen tot elektrische fietsen en bakfietsen maar ook voor racefietsen en mountainbikes. Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is pechhulp, rechtsbijstand en een ongevallen dekking inbegrepen.

Call Now Button